Busch-free@home®

SLIMME HUISBESTURING

Busch-free@home®

Busch-free@home® is het systeem voor slimme huisbesturing en Smart Homes. Hiermee laten de verschillende functies van de complete woning zich intelligent bedienen – van lichtsturing en jaloeziemanagement tot airco en verwarming. 

De besturing kan traditioneel met een schakelaar aan de muur geregeld worden, maar ook met een Smart Home-paneel of comfortabel via de app met smartphone of tablet. En dankzij de integratie van spraaksturing luistert de woning zelfs naar je stem. Vind hier de vele functies en voordelen van Busch-free@home® en ontdek hoe er dankzij onze samenwerkingen nog veel meer toonaangevende systemen in de woning te integeren zijn.

Wat kan ik met het Busch-free@home®-systeem allemaal besturen?

Je kunt met het Busch-free@home®-systeem tal van Smart Home-functies sturen zoals verlichting of raambekleding. Daarbij zijn de diverse functies niet alleen apart te bedienen, maar kunnen ze ook in scènes geïntegreerd worden of gekoppeld worden aan automatische programma’s.

Hoe kan ik Busch-free@home® bedienen?

Je kunt de afzonderlijke of geautomatiseerde functies in Busch-free@home® bedienen via een traditionele schakelaar aan de muur. Of nog handiger: met de app op je smartphone of tablet. Of kies voor een paneel en daarmee een centraal bedieningspunt in de woning. Heb je je handen vol? Dan kun je het systeem ook met spraakopdrachten bedienen, mits geïnstalleerd natuurlijk. Smart Home-besturing was nog nooit zo veelzijdig en gemakkelijk.

Hoe werkt Busch-free@home®?

Voor de installatie van Busch-free@home® zijn slechts enkele componenten nodig. Om het licht direct in te schakelen, heeft het hele systeem alleen een groene buskabel, een sensor-/actoreenheid, een voeding en het System Access Point voor de programmering nodig. Het systeem ondersteunt maximaal 150 deelnemers – ongeacht of je de draadloze of bedrade versie in je woning geïnstalleerd hebt.
 

Het System Access Point is het hart van het Busch-free@home®-systeem. Het communiceert met systeemcomponenten, hetzij bedraad of draadloos, en is de interface naar het thuisnetwerk. Het System Access Point is via 2-draadsbustechniek met verschillende sensoren en actoren in het hele huis verbonden. Sensoren en actoren 
Voor Busch-free@home® zijn er verschillende actoren voor schakelen, dimmen en besturen beschikbaar. Via binaire inbouwingangen kunnen ook conventionele sensoren zoals raamcontacten in het systeem worden geïntegreerd. Knoppen, ruimtetemperatuurregelaars en bewegings- en aanwezigheidsmelders zijn beschikbaar als sensoren. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *